Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Σπαγγέτι µε τόνο

Υλικά για 4 άτομα
  • 400 γρ. σπαγγέτι
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3 αντσούγιες ξαρμυρισμένες και λεπτοκομμένες
  • 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
  • 200 γρ. ντομάτα καρέ
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • λίγη ρίγανη φρέσκια
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το μαϊντανό και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τον τόνο, τη ντομάτα καρέ και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα.
Βήμα 3
Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα.
Βήμα 4
Σοτάρουμε και στο τέλος προσθέτουμε λίγη ρίγανη.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου