Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σουφλέ με τυρί και φρυγανιά

Υλικά για 2-4 άτομα

1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
1 λίτρο γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
10 φέτες τυρί γκούντα


6 φέτες ζαμπόν
370 αγραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
4 αβγά

Εκτέλεση συνταγής


Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου