Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Σπαγγέτι με σκόρδο και παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα
 
Σε ένα ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε πολύ λεπτές τις σκελίδες σκόρδου, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό σε πολύ λεπτά κομματάκια.
Ρίχνουμε το μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο στο
τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τις φέτες σκόρδου μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και δυναμώνουμε την εστία για λίγο.
Ταυτόχρονα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε σε ένα πιάτο με τα μυρωδικά, το αλάτι, το ελαιόλαδο μαζί με τον μαϊντανό και την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.



Υλικά

1 συσκευασία μακαρόνια σπαγγέτι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες λεπτές
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τριμμένη παρμεζάνα
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου