Υλικά για 4-6 άτομα
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
4 φλιτζάνια νερό
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό κατσίκι
500 γραμμάρια ταλιατέλες
Εκτέλεση
Στο νεροχύτη της κουζίνας πλένετε καλά το κρέας με άφθονο νερό και το αλατοπιπερώνετε.
Το βάζετε στο ταψί, προσθέτετε το ελαιόλαδο, τις ντομάτες και το αφήνετε να ψηθεί για 2 ώρες.
Ρίχνετε στο ταψί δύο φλιτζάνια ζεστό νερό και όταν πάρει βράση προσθέτετε τις ταλιατέλες.
Ανακατεύετε για να μην κολλήσει, ρίχνετε λίγο αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να ψηθεί για άλλα 8 λεπτά.
Σερβίρετε τις ταλιατέλλες πασπαλίζοντας με κεφαλοτύρι και το κρέας κομμένο σε φέτες
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
4 φλιτζάνια νερό
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό κατσίκι
500 γραμμάρια ταλιατέλες
Εκτέλεση
Στο νεροχύτη της κουζίνας πλένετε καλά το κρέας με άφθονο νερό και το αλατοπιπερώνετε.
Το βάζετε στο ταψί, προσθέτετε το ελαιόλαδο, τις ντομάτες και το αφήνετε να ψηθεί για 2 ώρες.
Ρίχνετε στο ταψί δύο φλιτζάνια ζεστό νερό και όταν πάρει βράση προσθέτετε τις ταλιατέλες.
Ανακατεύετε για να μην κολλήσει, ρίχνετε λίγο αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να ψηθεί για άλλα 8 λεπτά.
Σερβίρετε τις ταλιατέλλες πασπαλίζοντας με κεφαλοτύρι και το κρέας κομμένο σε φέτες
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου