Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Πατατοσαλάτα με πορτοκάλι και πιπεριές

Υλικα Για 4-6 άτομα

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Κόβουμε σε
κομματάκια το πορτοκάλι και σε ροδέλες το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.


Υλικα 

Μισό κιλό μικρές πατάτες
1 πορτοκάλι
2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου