Υλικά για 2-4 άτομα
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
8 αυγά
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
Μπέικον
Μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ηλιέλαιο
Εκτέλεση συνταγής
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.
Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
8 αυγά
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
Μπέικον
Μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ηλιέλαιο
Εκτέλεση συνταγής
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.
Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου