Υλικά για 2-4 άτομα
2 φλιτζάνια φυτική μαργαρίνη λιωμένη
1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
450 γραμμάρια μεσαίες γαρίδες - καθαρισμένες
450 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια λεπτοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
450 γραμμάρια φρέσκα σπαράγγια
1 πακέτο νουντλς
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια φυτική μαργαρίνη λιωμένη
1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
450 γραμμάρια μεσαίες γαρίδες - καθαρισμένες
450 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια λεπτοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
450 γραμμάρια φρέσκα σπαράγγια
1 πακέτο νουντλς
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βράστε σε μια μεσαία κατσαρόλα τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν. Ψιλοκόψτε και αφήστε στην άκρη.
Στη συνέχεια, βράστε τα νουντλς και σουρώστε όταν είναι έτοιμα ενώ σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το σκόρδο, μέχρι να «χρυσίσει».
Τοποθετείστε βούτυρο και χυμό λεμόνι στην κατσαρόλα. Ζεστάνετε μέχρι να λιώσει η φυτική μαργαρίνη και στη συνέχεια ψήστε τις γαρίδες μέχρι να πάρουν ένα ροζ χρώμα.
Τοποθετείστε τα μανιτάρια και τα σπαράγγια σε κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
Ανακατέψτε τις γαρίδες με το μείγμα λαχανικών και τα νούντλς. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου