Υλικά για 2-4 άτομα
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κούπα ρύζι
- 250 γραμμάρια καρότα
- 1 κιλό αρακά
- 250 γραμμάρια κρεμμυδάκια φρέσκα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κούπα ρύζι
- 250 γραμμάρια καρότα
- 1 κιλό αρακά
- 250 γραμμάρια κρεμμυδάκια φρέσκα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα καρότα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξεπλένουμε.
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και τα βράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά. Διαπιστώνουμε ότι έβρασαν όταν το νερό τους ελαχιστοποιηθεί.
- Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού περίπου φρέσκο βούτυρο.
- Σοτάρουμε στο τηγάνι τα φιλέτα κοτόπουλου για 5 λεπτά το καθένα από τη μια μεριά μαζί με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
- Στη συνέχεια τα βάζουμε επάνω στα λαχανικά και τα περιχύνουμε με το βούτυρο του τηγανιού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου