120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
- Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
- Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
- Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου