Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα

Υλικά για 4-6 άτομα

- 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 6 αυγά χτυπημένα

- 1/2 κούπα γάλα
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στο αερόθερμο. Τοποθετείτε 12 χάρτινα φορμάκια σε φόρμα με 12 θέσεις cupcakes.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  3. Στη συνέχεια, βάζετε από 2 κουταλιές του γλυκού με το μείγμα από τα σπαράγγια στις 12 θέσεις για cupcakes.
  4. Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά μαζί με το γάλα και το πέστο πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
  5. Έπειτα συμπληρώνετε με την ομελέτα πάνω από τα σπαράγγια και βάζετε ψήσιμο για 15 - 20 λεπτά. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου