8 λωρίδες μπέικον
400 γραμμάρια ζυμαρικά φουσίλι
2 κονσέρβες τόνου (σε λάδι)
¼ φλιτζάνι μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
1 πιπέρια κόκκινη
2 κοτσάνια σέλινο
2 καρότα
½ κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
400 γραμμάρια ζυμαρικά φουσίλι
2 κονσέρβες τόνου (σε λάδι)
¼ φλιτζάνι μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
1 πιπέρια κόκκινη
2 κοτσάνια σέλινο
2 καρότα
½ κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά.
- Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε σε καρέ το κρεμμύδι, το μπέικον, το σέλινο, τα καρότα κομμένα, την πιπεριά και ρίξτε τα σε μια σαλατιέρα.
- Στη συνέχεια στραγγίστε τον τόνο απ’ το λάδι, ψιλοκόβετε και τον ρίχνετε στη σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφού βράσουν τα ζυμαρικά, στραγγίστε και ρίξτε τα στη σαλατιέρα. Στο τέλος προσθέστε τη μαγιονέζα μαζί με το ξίδι και ανακατεύετε καλά.
- Αλατίστε αν χρειάζεται, αποθηκεύετε στο ψυγείο για 30 λεπτά και έπειτα σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου