Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Σαλάτα με καβουρόψιχα και μακαρόνια

Υλικά για 4-6 άτομα

Για τη σαλάτα
15 φύλλα από σπανάκι
1 πακέτο κοχυλάκια ζυμαρικό ή της προτίμησης σας

1 συσκευασία καβουρόψιχα των 225 γραμμαρίων
1 κούπα καθαρισμένες ελιές
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Για το ντρέσινγκ
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1/2 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
  1. Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά. Στο μεταξύ, τοποθετείστε την καβουρόψιχα σε βραστό νερό και βράστε για 3 λεπτά ώσπου να μαλακώσει. Στεγνώστε και ξεπλύνετε σε κρύο νερό.
  2. Μεταφέρετε την καβουρόψιχα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα ζυμαρικά , το σπανάκι, την ντομάτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Για το ντρέσινγκ
  1. Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, τη μαγιονέζα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.
  2. Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου