15 φύλλα από σπανάκι
1 πακέτο κοχυλάκια ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
1 συσκευασία καβουρόψιχα των 225 γραμμαρίων
1 κούπα καθαρισμένες ελιές
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 πακέτο κοχυλάκια ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
1 συσκευασία καβουρόψιχα των 225 γραμμαρίων
1 κούπα καθαρισμένες ελιές
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Για το ντρέσινγκ
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
- 1/2 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
- 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα- Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά. Στο μεταξύ, τοποθετείστε την καβουρόψιχα σε βραστό νερό και βράστε για 3 λεπτά ώσπου να μαλακώσει. Στεγνώστε και ξεπλύνετε σε κρύο νερό.
- Μεταφέρετε την καβουρόψιχα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα ζυμαρικά , το σπανάκι, την ντομάτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
- Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, τη μαγιονέζα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.
- Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου