150 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Πιπέρι (καλό είναι να έχουμε ένα μείγμα από διάφορα πιπέρια)
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Πιπέρι (καλό είναι να έχουμε ένα μείγμα από διάφορα πιπέρια)
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πιέζουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι ώστε να ανοίξουν και να απλώσουν λίγο. Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε τα κομμάτια κρέατος στο τηγάνι και τα ψήνουμε και από τις δύο πλευρές χαμηλώνοντας την φωτιά. Όταν αρχίζουν και ροδίζουν, τότε αλατίζουμε.
- Στη συνέχεια βάζουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, τα αγγουράκια τουρσί, 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη, το μείγμα από τα πιπέρια, 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και τέλος το μισό λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμο το ψαρονέφρι, το βάζουμε σε πιάτο.
- Στο τηγάνι φροντίζουμε να μείνει λίγη σάλτσα και προσθέτουμε το υπόλοιπο λευκό κρασί ώστε να δέσει. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ρίχνουμε τη σάλτσα στο ψαρονέφρι και σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου