Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε

Υλικά

250 γραμμάρια μασκαρπόνε
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light
80 γραμμάρια άχνη

Μερικά μπισκότα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Γεμίζουμε σε μπολάκια και  αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου