Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Μια απλή συνταγή για ζαμπονοκασερόπιτα


Υλικά για 2 άτομα: -3 αυγά
-1/4 τυρί του κιλού φέτα
-1/4 του κιλού κασέρι της αρεσκείας μας
-300 γραμμάρια ζαμπόν κομμένο σε κύβους


-πιπέρι (όχι αλάτι)
-1 κιλό φύλλο σφολιάτας
-λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.
Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 25-30 λεπτά. Την χαράζουμε λίγο πριν ψηθ
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου