Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Μπριζόλες με λευκή σάλτσα

Υλικά Για 2-4 άτομα 1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
λίγο αλεύρι



 




50 γραμμάρια βούτυρο
150 γραμμάρια μανιτάρια


Εκτέλεση
Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες και από τις 2 μεριές για 4 λεπτά από την κάθε μεριά.
Μαγειρεύετε για 30 λεπτά περίπου ή 12 λεπτά σε χύτρα.

Στο τέλος βγάζετε τις μπριζόλες και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα.

Βάζετε τα μανιτάρια σε ένα τηγανάκι και τα αφήνετε να μαραθούν για 5 λεπτά.
Προσθέτετε την κρέμα, το κρασί και αλατοπίπερο και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
Περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και σερβίρετε! 











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου