Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Γλυκοπατάτες με καλαμπόκι

Υλικά για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια γλυκοπατάτες
6 μίνι καλαμπόκια κατεψυγμένα καλαμπόκια
15 γραμμάρια λάδι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
25 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
25 γραμμάρια ντοματούλες κονσέρβας

 


1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γραμμάρια κατεψυγμένα φασολάκια λεπτά πράσινα
15 γραμμάρια κάρυ σκόνη


Εκτέλεση

 
Βράζετε τις γλυκιές πατάτες με τη φλούδα και τα φασολάκια για μισή ώρα ώσπου να μαλακώσουν. Αφήστε να κρυώσουν, ξεφλουδίζετε και κόβετε σε φέτες χοντρές. Βράζετε και τα καλαμπόκια για 10 λεπτά, μετά τα στραγγίζετε.

Ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε. Ρίχνετε το κάρυ, την καρύδα μαζί με 150 ml νερό, τις ντοματούλες και τα κρεμμυδάκια. Μαγειρεύετε για 5-10 λεπτά.

Προσθέτετε τις πατάτες και τα καλαμπόκια ολόκληρα και αφήνετε να βράσουν για ένα λεπτά ακόμα. Σερβίρετε αφού πασπαλίσετε με παρμεζάνα από πάνω. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου