Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Φιλετάκια κοτόπουλου με λευκή κρέμα και πέννες

Υλικά για 2-4 άτομα
  100 γραμμάρια τυρί κρέμα
60 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 φιλετάκια κοτόπουλου (στήθος)
2 λεμόνια

 


 

8 φύλλα φασκόμηλο
1 συσκευασία πέννες


Εκτέλεση

 
Χτυπάτε λίγο τα φιλετάκια κοτόπουλου ίσα – ίσα να απλώσουν και να γίνουν επίπεδα. Τα περιχύνετε με το χυμό του ενός λεμονιού και τα αλατοπιπερώνετε. Σε κάθε ένα, τοποθετείτε μία φέτα λεμονιού και ένα φύλλο φασκόμηλο.
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε τα φιλετάκια και τα μαγειρεύετε για 7-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τις στραγγίζουμε.
Λίγο πριν το τέλος, προσθέτετε το τυρί κρέμα πάνω σε κάθε φιλέτο και αφήνετε να λιώσει μερικώς και να γίνει κρεμώδης η σάλτσα και σερβίρετε με τις πέννες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου