Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Μπράουνις με καρύδια

Υλικά

Για 2-4 άτομα

-200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
-150 γραμμάρια βούτυρο
-1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη


-3 αυγά, χτυπημένα 
-1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
-1 φλιτζάνι αλεύρι
-125 γραμμάρια καρύδια

Εκτέλεση

Τοποθετείτε την σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνουμε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1 λεπτό.

Σε ένα μίξερ ανακατεύετε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε.

Ανακατέψτε μέσα στο μείγμα αυγού, τη βανίλια και το αλεύρι, ανακατέψτε το τέλος ξηρούς καρπούς. Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου