Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετήστε τα πράσινα
φασόλια και 6 κλωνάρια θυμάρι με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, 1/4
κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι και μετά προσθέστε 1/4 φλιτζάνι
παρμεζάνα. Τοποθετήστε τις αγκινάρες στο ταψί, με τις κομμένες πλευρές
προς τα κάτω και ψήστε τις στην κάτω σχάρα του φούρνου μέχρι να ροδίσουν
και να μαλακώσουν, για 10 με 12 λεπτά.
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ένα
μεγάλο σκεύος κατάλληλο για φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία. Πασπαλίστε το
κοτόπουλο με 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε
μέχρι να ροδίσει από κάτω, για 3 με 4 λεπτά. Αναποδογυρίστε το κοτόπουλο
και μαγειρέψτε για 2 λεπτά ακόμα.
Βήμα 3
Προσθέστε το λεμόνι και τα υπόλοιπα 6 κλωναράκια
θυμάρι στο σκεύος και μεταφέρετε στο φούρνο μαζί με τα λαχανικά. Ψήστε
μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι καθόλου ροζ.
Βήμα 4
Σερβίρετε με τα ψημένα φασολάκια και αγκινάρες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου