Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Ανακατέψτε το κουνουπίδι με το σκόρδο, το
ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και απλώστε σε μια
ομοιόμορφη στρώση σε ένα ταψί.
Βήμα 3
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο, ανακατεύοντας τουλάχιστον δύο φορές, μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι, περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 4
Εντωμεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις
οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και κρατήστε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
από το νερό τους.
Βήμα 5
Ανακατέψτε την παρμεζάνα με τα ψίχουλα ψωμιού και το πιπέρι καγιέν σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 6
Μεταφέρετε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ σερβιρίσματος
και προσθέτετε το κουνουπίδι και το βούτυρο. Ανακατέψτε με το νερό που
κρατήσατε στην άκρη, λίγο-λίγο, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή κρέμα.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού και το μείγμα ψίχας ψωμιού, ανακατέψτε και
σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου