Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά, εκτός από
τα φύλλα ζελατίνας και τοποθετούμε στη φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά
μέχρι να βράσουν. Αποσύρουμε, μεταφέρουμε το μείγμα περιεχόμενο σε άλλο
σκεύος και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει.
Τοποθετούμε το σκεύος της κρέμας γάλακτος μέσα σε άλλο με παγάκια για να
παγώσει γρηγορότερα και να αποκτήσει το γλυκό καλύτερη υφή. Βάζουμε στο
ψυγείο για 5 ώρες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου