Εκτέλεση
Βήμα 1
Πολτοποιήστε σε γουδί το σκόρδο, το λεμόνι και βασιλικό μέχρι να γίνει μια απαλή πάστα.
Βήμα 2
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Βήμα 3
Στο μεταξύ, λαδώνετε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και
ζεσταίνετε σε μέτρια εστία. Μαγειρεύετε το μπέικον ψιλοκομμένο
ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά. Αφαιρέστε και στραγγίζετε σε απορροφητικό
χαρτί.
Βήμα 4
Επιστρέφετε στο τηγάνι και ρίχνετε το μισό βούτυρο
και ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε τις γαρίδες και ανακατέψτε
για 2-3 λεπτά σε δυνατή εστία.
Βήμα 5
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι με το μπέικον και το υπόλοιπο βούτυρο. Πασπαλίστε με βασιλικό και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου