Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατεύουμε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Μοιράζουμε το μείγμα με το μήλο στα δύο φιλέτα
κοτόπουλου (έχουμε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα
ανοίξει) και τυλίγουμε καθένα σε ρολό. Τα στερεώνουμε καλά με
οδοντογλυφίδα.
Βήμα 3
Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ
τηγάνι και φροντίζουμε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Προσθέτουμε
το κρασί, το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βήμα 4
Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15
με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο. Βάζουμε τα ρολά σε μια
πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νισεστέ λιωμένο ή το κορν
φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.
Βήμα 5
Ανακατεύουμε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα. Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρουμε
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου