Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

 Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 250 γραμμάρια ταλατέλες
  • 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
  • λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
  • Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
 
Βήμα 2
Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.
 
Βήμα 3
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου