Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες
για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη
κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
Βήμα 2
Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.
Βήμα 3
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι
και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις
ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί
τριμμένο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου