Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια χύτρα ταχύτητος βράζουμε μισό κιλό φάβα με
ένα ξερό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, δυο σκελίδες σκόρδο, ένα ποτήρι
κρασιού ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 2
Καλύπτουμε τα υλικά με ζεστό νερό και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά με κλειστό καπάκι.
Βήμα 3
Όταν κρυώσει η φάβα, την περνάμε από χειροκίνητο μύλο ή την πολτοποιούμε όπως αλλιώς μπορούμε (μίξερ, γουδί, πιρούνι).
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου