Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
  • Ελαιόλαδο
  • Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
  • Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
 
Βήμα 2
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.
 
Βήμα 3
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
 
Βήμα 4
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
 
Βήμα 5
Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου