Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Βήμα 2
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.
Βήμα 3
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε
μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το
κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Βήμα 4
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Βήμα 5
Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου