Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 7 λεπτά τα νούντλς με αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν όχι όμως παρά βρασμένα και σουρώνετε.
Βήμα 2
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεστάνετε το βούτυρο με
αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει
καστανό για 5 με λεπτά.
Βήμα 3
Έπειτα ρίχνετε τα νούντλς και αφήστε να
μαγειρευτούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα νούντλς.
Αν τα προτιμάτε πικάντικα, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν
σερβίρετε
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου