Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και αφαιρούμε τις άκρες τους.
Βήμα 2
Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση και κατά μήκος και αφαιρούμε το μεγαλύτερο μέρος από το εσωτερικό τους.
Βήμα 3
Τα ζεματάμε σε νερό με λίγο αλάτι για 3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 4
Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά μας
το κατίκι, το τυρί κρέμα ( αν θέλουμε το βάζουμε), το τριμμένο καρότο
και μαζί τον άνηθο και το σκόρδο.
Βήμα 5
Γεμίζουμε κάθε κολοκυθάκι με 2 κουταλιές της σούπας από τη γέμιση, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
Βήμα 6
Καλύπτουμε με νερό τη μισή ποσότητα από τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά με κλειστό καπάκι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου