Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε πολύ λεπτές τις σκελίδες σκόρδου, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό σε πολύ λεπτά κομματάκια.
Βήμα 2
Ρίχνουμε το μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο στο τηγάνι και
σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τις φέτες σκόρδου μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί
χρώμα.
Βήμα 3
Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και δυναμώνουμε την εστία για λίγο.
Βήμα 4
Ταυτόχρονα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Τα
σουρώνουμε και ρίχνουμε σε ένα πιάτο με τα μυρωδικά, το αλάτι, το
ελαιόλαδο μαζί με τον μαϊντανό και την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε
και σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου