Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και ξύσμα λεμονιού

Υλικά
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • 200 γραμμάρια τυρί  κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μαϊντανό (προαιρετικά)
  • Ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
 
Βήμα 2
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
 
Βήμα 3
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου