Εκτέλεση
Βήμα 1
Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόβετε τα κολοκυθάκια
σε λεπτές λωρίδες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε
το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
Βήμα 2
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5
λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο
οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου