Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.
Βήμα 3
Μόλις λιώσει, ρίχνουμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι
και τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά. Τις γυρίζουμε ώστε να
σοταριστούν και από την άλλη πλευρά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια τις βγάζουμε από το τηγάνι.
Βήμα 5
Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι τα τριμμένα τυριά και τη σκόνη μουστάρδα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Βήμα 6
Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το γάλα
και το κορν φλάουρ και διαλύουμε το κορν φλαόυρ στο γάλα. Μόλις διαλυθεί
το ρίχνουμε στα τυριά.
Βήμα 7
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αν είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο νερό ή γάλα και την αραιώνουμε.
Βήμα 8
Περιχύνουμε τα σκαλοπίνια με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου