- 1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- λίγο αλεύρι
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια μανιτάρια
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι.
Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες και από τις
2 μεριές για 4 λεπτά από την κάθε μεριά.
Βήμα 2
Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου ή μαγειρεύετε 12 λεπτά σε χύτρα.
Βήμα 3
Στο τέλος βγάζετε τις μπριζόλες και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα.
Βήμα 4
Βάζετε τα μανιτάρια σε ένα τηγανάκι και τα αφήνετε να μαραθούν για 5 λεπτά.
Βήμα 5
Προσθέτετε την κρέμα, το κρασί και αλατοπίπερο και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
Βήμα 6
Περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και σερβίρετε!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου