Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το ρύζι σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Όταν ροδίσει σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε το χυμό λεμονιού μέχρι να πιει τα υγρά.
Βήμα 3
Στη συνέχεια προσθέτετε τον ζωμό κότας σιγά σιγά, χωρίς να σταματήσετε να ανακατεύετε το μείγμα.
Βήμα 4
Μόλις είναι έτοιμο, αποσύρετε από τη φωτιά και
πασπαλίζετε με φλοίδες παρμεζάνας και ξύσμα λεμόνι. Προσθέτετε το πιπέρι
από πάνω.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου