Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε και κόβετε τα λαχανικά σε κυβάκια και τα σοτάρετε στο λάδι.
Βήμα 2
Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα μυρωδικά, το ξύσμα και το χυμό και ανακατεύετε. Προσθέτετε και το ζωμό.
Βήμα 3
Καπακώνετε την κατσαρόλα και αφήνετε να βράσει η
σούπα σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα με 40 λεπτά. Πολτοποιείτε τη σούπα
και τη βάζετε να πάρει μια βράση.
Βήμα 4
Τότε προσθέτετε την κρέμα κι ανακατεύετε. Μόλις
ξαναπάρει βράση προσθέτετε τη μαργαρίνη. Σερβίρετε διακοσμώντας
προαιρετικά με μερικές βρασμένες γαρίδες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου