Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ξύλο κοπής κόβετε το κρέας σε κομμάτια με
μέγεθος αυγού και το τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας, μαζί με
τα κρεμμύδια, το βούτυρο για 10 λεπτά.
Βήμα 2
Ρίχνετε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τη ζάχαρη.
Βήμα 3
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε να
σιγοβράσουν ωσότου ψηθούν για περίπου 35 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά για
να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 4
Στη συνέχεια βράζετε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνετε.
Βήμα 5
Σερβίρετε με τα ζυμαρικά το μοσχαράκι και πασπαλίζετε με τυρί τριμμένο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου