Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε το σπανάκι και το βράζετε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
Βήμα 2
Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο γαλέου και το βάζετε σε ένα ταψί.
Βήμα 3
Στρώνετε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτετε τη ντομάτα και τον άνηθο.
Βήμα 4
Στύβετε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνετε λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Το βάζετε στο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου