Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Γαλέος με σπανάκι

 Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο
  • Σπανάκι (όση ποσότητα θέλουμε)
  • 3 ώριμες ντομάτες
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλένετε το σπανάκι και το βράζετε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
 
Βήμα 2
Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο γαλέου και το βάζετε σε ένα ταψί.
 
Βήμα 3
Στρώνετε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτετε τη ντομάτα και τον άνηθο.
 
Βήμα 4
Στύβετε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνετε λίγο ελαιόλαδο.
 
Βήμα 5
Το βάζετε στο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου