Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη.
Βήμα 2
Τέλος, τα αλατίζετε και τα πασπαλίζετε με αλεύρι.
Βήμα 3
Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, αλείφετε με ελαιόλαδο το εσωτερικό ενός ταψιού.
Βήμα 4
Μέσα σε αυτό, τοποθετείτε τα κολοκυθάκια. Αμέσως μετά τα πασπαλίζετε με το σκόρδο.
Βήμα 5
Βάζετε τα κολοκυθάκια στο φούρνο να ψηθούν στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Βήμα 6
Μόλις ψηθούν, βγάζετε από το φούρνο και τα ανακατεύετε με τα τριμμένα τυριά και το δεντρολίβανο.
Βήμα 7
Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάτε τα αυγά.
Βήμα 8
Στη συνέχεια, ανακατεύετε τα αυγά με το τυρί κρέμα και το γάλα.
Βήμα 9
Αλατοπιπερώνετε το μείγμα αυτό και το ενώνετε με τα κολοκυθάκια.
Βήμα 10
Αδειάζετε το μείγμα μαζί με τα κολοκυθάκια σε ένα πυρίμαχος σκεύος και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου