- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμός κότας
- 1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλα
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρέσκο
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ξύλο κοπής κόβετε τα στήθη κοτόπουλου σε φέτες περίπου ενός εκατοστού και αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 2
Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνετε τα φιλέτα.
Βήμα 3
Τα σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Βήμα 4
Σβήνετε με το λευκό κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Βήμα 5
Προσθέτετε το ζωμό κότας και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα μισά υγρά.
Βήμα 6
Βάζετε τη κανέλα και ανακατεύετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου