Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Σαλάτα με κριθαράκι, καρότο και φέτα

 Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1/2 κούπα κριθαράκι
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • Θυμάρι
  • Μαϊντανός
  • Βασιλικός
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.

Βήμα 2
Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.

Βήμα 3
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.

Βήμα 4
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου