Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2
Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Βήμα 3
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
Βήμα 4
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το
βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και
ανακατεύετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου