Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ρυθμίζετε την σχάρα στη μέση του φούρνου.
Βήμα 2
Κόβετε τα καπάκια των καρβελιών περίπου 2 εκ. Αφαιρείτε την ψίχα από μέσα και αφήνετε 2 εκ πάχος στα καρβελάκια.
Βήμα 3
Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια στρωμένη λαδόκολλα.
Βήμα 4
Ξεχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια. Ανακατεύετε με
σύρμα τα ασπράδια μαζί με την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζετε με αλάτι και
πιπέρι.
Βήμα 5
Γεμίζετε με το μείγμα τις φωλιές των καρβελιών και από πάνω ρίχνετε σε κάθε καρβέλι τον κρόκο αυγού.
Βήμα 6
Πασπαλίζετε με ½ κουταλάκι φρέσκο κρεμμυδάκι και ½ κουταλάκι μαϊντανό.
Βήμα 7
Ψήνετε για 10 λεπτά με αντιστάσεις.
Βήμα 8
Βγάζετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με παρμεζάνα και βάζετε ξανά στο φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου