Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί μαζί με το φύλλο
δάφνης και ένα κουταλάκι πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά σε
δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Ρίχνουμε ύστερα μέσα τα φιλέτα τσιπούρας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ύστερα βγάζουμε από μέσα τα φιλέτα και τα κρατάμε στην άκρη. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ύστερα από 5 λεπτά φιλτράρουμε το κρασί.
Βήμα 4
Βάζουμε ύστερα πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγες σταγόνες νερό.
Βήμα 5
Ανακατεύουμε και αφήνουμε για ένα λεπτό. Αποσύρουμε έπειτα από τη φωτιά και αλατίζουμε.
Βήμα 6
Τσιγαρίζουμε ύστερα το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε μία κουταλιά νερό και σκεπάζουμε.
Βήμα 7
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, αποσύρουμε ύστερα από τη φωτιά και αλατίζουμε.
Βήμα 8
Τα σερβίρουμε μαζί με τα φιλέτα τσιπούρας και τη σάλτσα κόκκινου κρασιού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου