Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 240°C. Λαδώνουμε τη φέτα
από το ψαρονέφρι και σκορπίζουμε επάνω του και από τις δύο πλευρές μια
κουταλιά θυμάρι και το πιπέρι με τα μπαχαρικά.
Βήμα 2
Πιέζουμε με το χέρι μας να κολλήσουν επάνω στο κρέας.
Βήμα 3
Σε ένα ταψάκι φούρνου στο μέγεθος περίπου της φέτας του κρέατος αναμειγνύουμε το χοντρό αλάτι με το θυμάρι.
Βήμα 4
Βάζουμε στο φούρνο και αφήνουμε να ζεσταθεί για 10
λεπτά. Ακουμπάμε το ψαρονέφρι επάνω στο ζεστό αλάτι και ψήνουμε για 20
λεπτά αναποδογυρίζοντας το κρέας στη μέση του ψησίματος.
Βήμα 5
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε ζεστό με σοταρισμένες πατατούλες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου