Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε
την πιπεριά και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, αφήνουμε
λίγο να σοταριστεί και σβήνουμε με το κρασί.
Βήμα 2
Περιμένουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και τον πελτέ.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε τα καλαμάρια. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά έως ότου δέσει η σάλτσα.
Βήμα 4
Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα
μακαρόνια al dente, σουρώνουμε και σε ένα χαμηλό τηγάνι σε μέτρια φωτιά
τα δένουμε με τη σάλτσα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου