Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

Fusilli με λουκάνικο

 Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. fusilli
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 250 γρ. ντομάτες περασμένες στο multi
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το λουκάνικο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε να σοταριστούν όλα μαζί.
 
Βήμα 2
Αφήνουμε 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά.
 
Βήμα 3
Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα fusilli σε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.
 
Βήμα 4
Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη και έχει δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου