Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα με κοχλαστό νερό, βάζετε αρχικά το ζωμό και βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου ώστε να γίνουν al dente.
- Τα κρυώνετε, τα λαδώνετε ελαφρώς για να μην κολλήσουν και τα αφήνετε στην άκρη. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και περιμένετε να ζεσταθεί.
- Προσθέτετε τον κιμά και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να ασπρίσει ο κιμάς.
- Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι και το καρότο. Ψήνετε για περίπου 5’ μέχρι να μαλακώσει.
- Ρίχνετε τον ντοματοχυμό, την κανέλα και τον ντοματοπολτό. Ψήνετε σε μέτρια φωτιά για 10’.
- Τέλος, προσθέτετε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου