Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά για 2 άτομα

  • ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • μαϊντανό



Εκτέλεση


  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
  2. Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε.
  3. Τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα σουρώνετε.
  4. Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
  5. Προσθέτετε το γιαούρτι.
  6. Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
  7. Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου