Υλικά Για 8 άτομα
Μισό κιλό ανθότυρο
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
Μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε το γάλα με το αυγό, το μπέικιν πάουντερ και όσο αλεύρι χρειάζεται για να γίνει πηχτός ο χυλός. Πλάθουμε το ανθότυρο σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στον χυλό.
Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα και τα τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν. Βγάζουμε τους λουκουμάδες, τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και τους σερβίρουμε με μέλι.
Μισό κιλό ανθότυρο
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
Μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε το γάλα με το αυγό, το μπέικιν πάουντερ και όσο αλεύρι χρειάζεται για να γίνει πηχτός ο χυλός. Πλάθουμε το ανθότυρο σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στον χυλό.
Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα και τα τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν. Βγάζουμε τους λουκουμάδες, τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και τους σερβίρουμε με μέλι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου