![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA2XlIVXZIWQpPBxy92BHUw3RPjGb9kp3KePoLTjDOf7Cp6y6zAck2IehGB2jUppyypquAu9Nu0N3iW4a4ZU2K5p1HJLRvJ-JqM7cxf-TCVWhZMprXgpQbX34IpgeGOfEhIfASJW7nmYls/s320/pikantika.gr.jpg)
Υλικά για 2-4 άτομα
350 γραμμάρια ζυμαρικά
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος
200 γραμμάρια καλαμπόκι
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου