Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Συνταγή για ένα ξεχωριστό ζελέ

Υλικά για 2-4 άτομα
  5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα


600 γραμμάρια βατόμουρα







Εκτέλεση
 
Χτυπάμε τα βατόμουρα στο μπλέντερ να γίνει πουρές.
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας, τον πουρέ βατόμουρου και το χυμό.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου